Unieke horeca locaties

Paviljoen Oranje Buiten aan de rand van Hoorn is een unieke locatie om het ‘beach’ gevoel te ervaren. Met een prachtig uitzicht over het Markermeer en de vele palmbomen waant u zich hier in een andere wereld.

Paviljoen Oranje Buiten bestaat uit 4 verschillende zalen die allen apart gescheiden of geschakeld kunnen worden afhankelijk van uw groepsgrote. De zalen zelf zijn voorzien van een professionele geluidsinstallatie en bijbehorende apparatuur. Ook zijn er LED Schermen aanwezig welke gebruikt kunnen worden tijdens een (product) presentatie of vergadering.

Op het naastgelegen outdoor terrein zijn diverse buitenprogramma’s te organiseren op teambuildingsgebied. Aangezien deze activiteiten direct naast het paviljoen kunnen worden georganiseerd maakt deze plek uniek. Even een break tijdens een ochtend meeting om buiten op een andere wijze elkaar te leren kennen of het teambuildingsgevoel te versterken.

Paviljoen Oranje Buiten beschikt over een professionele keuken en brigade. Ontbijt, lunch, diner of barbecue zijn op deze locatie mogelijk in iedere prijsklasse. Op de locatie is ruime parkeergelegenheid (gratis) aanwezig. Paviljoen Oranje Buiten is een horecalocatie goed ingericht voor zowel kleine als grote gezelschappen waarbij u voor een complete dag met het gehele bedrijf terecht kunt.

Top events voorbeelden

 • Expeditie Robinson

  Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Heeft u een echte Robinson Crusoe in zich? Dan is dit ultieme overlevingsspel Expeditie Robinson echt iets voor u! Vandaag gaat u back-to-basic bij verschillende proeven en leert u uw collega’s, vrienden of familie pas echt goed kennen. Een fantastisch programma vol teambuildings activiteiten waarbij het beste team wint. Maar, overleeft u uw eigen eilandraad eigenlijk wel?

 • Hou van Holland Spelshow

  De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven? Dat kan bij het Hou van Holland Spelshow! Zodra het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Wat weet uw team over ons koude kikkerlandje? Kent u de BN-ers? En hoe is uw spelling? We gaan snel van start met de eerste ronde tijdens dit spel.

 • Strand Zeskamp

  King or Queen of the beach! Tijdens deze strand zeskamp bij Oranje Buiten gaat u bepalen wie de ware strandkampioen binnen uw gezelschap is. U doorloopt een parcours van zes verschillende sportieve strandactiviteiten. Maar welk team ontvangt aan het eind van dit programma de titel King of Queen of the beach? Beleef leuke en actieve strandactiviteiten waar u het warme zand gaat zien, voelen en proeven. Dit programma is verder uit te breiden met een heerlijke barbecue bij Oranje!

 • Wipe (f)out

  Een extreem uitje Hoorn met uw collega’s, familie of vrienden! Vandaag rent, springt en vliegt u over de hindernisbanen om de andere teams te verslaan. Een compleet parcours staat hier voor u klaar! Weten u en uw team de verschillende extreme onderdelen af te leggen en de andere team te verslaan tijdens uw eigen versie van deze Wipe (f)Out Stormbaan Run Hoorn? Beleef een middag vol activiteiten bij Marina Kaap Hoorn!