Zakelijke events

Outdoor Teambuildingsactiviteiten & Fun

Klik op het event voor meer informatie

Expeditie Teamactiviteit

Teambuilding to the next level! Samen met uw team van collega’s gaat u strijden op dit “onbewoonde eiland”. U gaat namelijk back-to-basic! Acht onderdelen komen voorbij waar uw team zal moeten samenwerken om punten te behalen. Maar naast een goede samenwerking zijn er meer eigenschappen van belang om te overleven. Wie neemt het voortouw, wie zorgt voor de juiste coördinatie en wie probeert het maximale uit iedere proef te halen. Beleef een fantastisch programma vol activiteiten in het teken van teambuilding waarbij het team met de meeste punten wint! Maar, overleeft u zelf uw eigen eilandraad wel?

Onze instructeurs nemen u en overige kampen (teams) mee over het terrein. Na een korte introductie en warming-up gaat uw team van start langs de volgende acht onderdelen:

 • Proef 1. Vuur; Maak samen met uw team als eerste vuur (maar zonder aanstekers…)
 • Proef 2. Katapult; Zorg voor goede verdediging en creëer een katapult!
 • Proef 3. Wandelende Watergoot; Weet u samen met uw team water over te brengen van A naar B doormiddel van halve bamboebuizen?
 • Proef 4. Boogschieten; Weet uw team de hoogste score te schieten met pijl en boog?
 • Pauze & De beruchte eilandraad!
 • Proef 5. Hengelen; Zet samen met uw team een vishengel van bamboe in elkaar en achterhaal de code!
 • Proef 6. Hangopdracht; Bouw een grote kubus en open het slot van het verborgen opdracht!
 • Proef 7. Voel-opdracht; Wat voelt uw team terwijl u een blinddoek op heeft?
 • Proef 8. The big final! Een ultieme krachtmeting tijdens het touw trekken!

Halverwege de activiteit maken we een korte tussenstop voor een pauze met een drankje en versnapering. Na een inspannende middag eindigen we bij de naastgelegen horecalocatie en worden de ultieme overlevers binnen uw gezelschap gehuldigd. Het is mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, barbecue, diner of feestavond. Tevens kan deze activiteit worden aangevuld naar een compleet verzorgde dag waarbij u bijvoorbeeld in de ochtend start met een vergadering of presentatie. Aansluitend kan de lunch, Expeditie en/of barbecue plaats vinden. Voor meer informatie en maatwerk raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Strand Zeskamp

King or Queen of the beach! Doorloop samen met uw team van collega’s maar liefst zes verschillende onderdelen op het zand. Samenwerking, doorzettingsvermogen en daadkracht dienen aanwezig te zijn om deze strand zeskamp winnend af te sluiten. Wie neemt het voortouw, wie bewaakt de rust in de hectiek van willen winnen en wie onderscheid zich door de juiste motivatie te geven aan zijn of haar teamleden waardoor zij net een stapje extra doen. Beleef unieke strandactiviteiten waarbij u het warme zand gaat zien, voelen en proeven!

Een sportief en actief programma waarbij we u kennis laten maken met de vele mogelijke activiteiten op het zand. Met een team van collega’s, managers of directieleden gaat u in mini-competitie strijden op de volgende zes verschillende onderdelen:

 • Beachvolleybal
 • Ultimate frisbee
 • Strandestafette
 • Strand Jeu d’ boules
 • Beach Bounce Hockey
 • Boogschieten
 • Finale: Touw Trekken als 7de onderdeel!

Halverwege het programma maken we even een korte tussenstop voor de pauze waarna deel 2 van het programma doorgaat. Na ongeveer 2,5 uur eindigen we bij de horecalocatie en volgt de prijsuitreiking. Welk team heeft op de juiste manier weten samen te werken en zoveel mogelijk punten gescoord? Zij winnen de felbegeerde Beach Trophy! Het is mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, barbecue, diner of feestavond. Tevens kan deze activiteit worden aangevuld naar een compleet verzorgde dag waarbij u bijvoorbeeld in de ochtend start met een vergadering of presentatie. Aansluitend kan de lunch, Strand Zeskamp en/of barbecue plaats vinden. Voor meer informatie en maatwerk raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Wipe (f)out

Even stoom afblazen en volledig uitleven? Dan is dit programma voor uw medewerkers of collega’s echt iets voor u! In teamverband gaat u strijden op de diverse parcours die we voor uw team hebben samengesteld. Alles is groot en extreem waarbij kracht, teamspirit en doorzettingsvermogen zwaar op de proef zal worden gesteld. Deze Wipe (f)Out bestaat uit de volgende zes onderdelen:

 • Onderdeel 1. Reuzenbal; Met één teamlid bovenop een reuzenbal volgt u het parcours!
 • Onderdeel 2. Megaballs; Jump over vier enorme luchtballen en kom als eerste team als geheel aan de overkant!
 • Onderdeel 3. Skippy Run; Een grote lange skippybal waarop u en uw team samen als eerste naar de overkant dient te komen!
 • Onderdeel 4. Slingerball; Slinger met de reuzen bal in het midden uw vier concurrenten van de pilaren af!
 • Onderdeel 5. Survivalbaan; Een stormbaan vol uitdagingen staat voor uw team klaar!
 • Onderdeel 6. Finale; Start op de Reuzenbal, vlieg over de Megaballs, duik in de Survivalbaan en kom met het hele team als eerste over de finish!

Halverwege houden we een korte pauze. Na ongeveer 2,5 uur eindigen we bij de horecalocatie en volgt de prijsuitreiking. Maar welk team heeft de onderdelen het snelste afgelegd? Zij winnen uiteraard de hoofdprijs! Het is mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, barbecue, diner of feestavond. Tevens kan deze activiteit worden aangevuld naar een compleet verzorgde dag waarbij u bijvoorbeeld in de ochtend start met een vergadering of presentatie. Aansluitend kan de lunch, Wipe (f)Out en/of barbecue plaats vinden. Voor meer informatie en maatwerk raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Escape Game; Outside the Area

Ontsnap samen met uw team uit deze unieke game! Op de plattegrond van de IPad ziet u 4 area’s maar deze zitten op slot. Om deze te openen dient u op tijd te zijn en de juiste sleutelcode in te voeren. Lukt het u om de mini games te spelen binnen de area en deze op te lossen? Dan speelt u de area vrij en kunt u wellicht een poging wagen om te ontsnappen!

Ieder team ontvangt een IPad. Deze gaat uw team vandaag leiden langs de verschillende area’s in de buitenlucht. Aangekomen bij de eerste area vliegen de digitale opdrachten voorbij. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk opdrachten te spelen totdat de code vrij komt om het slot van de volgende area te openen. Lukt dit niet binnen de tijd, dan volgt er een extra opdracht en tijdstraf. Het is dus een race tegen de klok! Samen met uw team probeert u aanwijzingen die behoren bij de opdrachten in de area te vinden. Alleen zodoende kunt de opdrachten oplossen en de area vrij spelen. Het is dus zaak dat u binnen uw team de juiste taakverdeling doorvoert en elkaars sterke eigenschappen goed gaat benutten om het maximale resultaat eruit te halen. Want alleen zo kunt u de code binnen de gestelde tijd kraken!

Na 4 area’s te hebben gespeeld komt de eindcode vrij en mag u door naar de 5de en tevens laatste finale area. Hier speelt uw team direct tegen de andere teams die in deze finale gekomen zijn. Maar weet uw team hier te scoren en is dit genoeg voor hoofdprijs? We eindigen met de prijsuitreiking bij de horecalocatie. Uiteraard is het mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, barbecue, diner of feestavond. Tevens kan deze activiteit worden aangevuld naar een compleet verzorgde dag waarbij u bijvoorbeeld in de ochtend start met een vergadering of presentatie. Aansluitend kan de lunch, Escape Game en/of barbecue plaats vinden. Voor meer informatie en maatwerk raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Indoor Teambuildingsactiviteiten & Fun

Klik op het event voor meer informatie

Hou van Holland Spelshow

Een interactieve quiz op het grote scherm! Dat is deze Hou van Holland spelshow waarbij uw team met een eigen stemkastje speelt. Op het scherm komen Hollandse vragen, muziekfragmenten en bijzondere Nederlandse TV momenten voorbij. Uw team maakt samen de keuze door het juiste antwoord in te drukken op uw stemkastje. Maar weet uw team de meeste juiste keuzes te maken? Beleef een super gezellige avond met uw bedrijf of team tijdens deze Hou van Holland spelshow!

Een professionele spelshow voor jong en oud. Tijdens dit programma zit uw team aan tafel en spelen we 8 verschillende rondes op het grote scherm; 

 • Ronde 1. De Grote Hollandse Vragenronde; Maak de juiste keuze uit A, B, C en D op de algemene Hollandse vragen!  
 • Ronde 2. De Hollandse muziekquiz; Rank de zinnen van de Hollandse hits (van toen en nu) in de juiste volgorde!
 • Ronde 3. Hollandse BN’ers; Weet uw teamcaptain zoveel mogelijk bekende Nederlanders te omschrijven in één minuut tijd zonder hun namen te noemen?
 • Ronde 4. Video’s uit de oude doos; Zet zelf 1 tot 10 punten in op de video uit de oude doos die voorbij komt. Maar weet u de vraag juist te beantwoorden om de ingezette punten te scoren?
 • Ronde 5. Hollandse Spellingsronde; Spel de woorden die onze quizmaster noemt op de juiste wijze en ontvang de punten!
 • Ronde 6. De Hollandse verjaardagsronde; Beantwoord samen met uw team heel snel de gestelde vraag zodat de bom in het cadeau niet bij u kan ontploffen!
 • Ronde 7. Kaas Werpen; Hoe is het gesteld met uw team haar topografische kennis? 
 • Ronde 8. Finale; Geef een draai aan het rad voor extra punten!

Deze spelshow is leuk voor informele gelegenheden met het bedrijf, team of afdeling en bevorderd zeker de gezelligheid binnen een groep. Samen nader een antwoord bepalen en wel of niet scoren. Vreugde en teleurstelling gaan samen hand in hand. Deze interactieve show is opgebouwd met een systeem van stemkastjes waarbij alles digitaal en automatisch wordt toegevoegd waardoor het zeer professioneel overkomt. Ook is het mogelijk om een bedrijfsronde toe te voegen met vragen en weetjes over uw bedrijf. Tevens kan er voor, na of tijdens de rondes tijd worden ingepland voor een lunch, driegangen diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie over de Hou van Holland spelshow en mogelijkheden neemt u contact met ons op.

Escape Game Deadline

Een spannende game binnen op locatie! Op uw tafel een koffer. Het beeld op het grote scherm flitst aan waarbij al snel duidelijk wordt dat er een hack is gepleegd binnen uw organisatie. Uw team krijgt aan tafel 90 minuten de tijd om de hack onschadelijk te maken. Weet u de achtergebleven koffer open te krijgen en met de inhoud de juiste code in te voeren waardoor de hack onschadelijk wordt? Speel deze escape room op locatie en zorg samen met uw team dat u de deadline haalt!

Codes ontcijferen, kluizen ontmantelen en opdrachten uitvoeren; Dat is deze escape game Deadline! Een spannende en zenuwslopende game want iedere minuut telt. Voor u op tafel ligt een grote koffer die de hacker in de haast van zijn vlucht heeft achtergelaten. Start met het openen van het cijferslot want de koffer zit natuurlijk dicht. Weet uw team met de te vinden aanwijzingen de koffer te openen? Zo ja neemt u een kijkje in de koffer waar vele attributen tevoorschijn komen. Een zaklamp, touw van verschillende lengtes, een mini-kluisje, boek en een gecodeerde IPad! Vanaf nu is het echt puzzelen geblazen en proberen u en uw team stapje voor stapje verder te komen. 

De Escape Game Deadline zorgt ervoor dat u met uw team van collega’s gaat samenwerken, leiding nemen, out of the box denken en omgaan met zowel oude als moderne technieken. Zeer geschikt als bedrijfsuitje of als break van 90 minuten tijdens een zware vergadering of presentatie. Tevens kan er voor of na deze escape game een lunch, driegangen diner, buffet of barbecue worden toegevoegd. Voor meer informatie over dit programma en mogelijkheden neemt u contact met ons op.

VR La Casa de Dinero

Stap tijdens deze VR Game samen met uw bedrijf, afdeling of team in de virtuele wereld! Gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel gaan u samen met uw collega’s op jacht om de grootste kraak ooit te zetten. Ieder team neemt plaats aan tafel en probeert doormiddel van de aanwijzingen en props verder te komen in de verschillende levels van de game. Eén iemand in het team heeft de VR-bril op en ziet daadwerkelijk de levels van het spel. Aan de overige teamleden om goed te luisteren naar wat de persoon met de VR-bril ziet om linken te kunnen leggen met de props op tafel. Ben jij de perfecte bankrover en beschikt jouw team over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt te beroven van hun euro’s? 

Een unieke game zoals u niet eerder heeft beleeft! Ieder team beschikt hierbij over een VR-bril en attributen op tafel die nodig zijn om level voor level verder te komen. Want alleen door een juiste samenwerking met alle teamleden kunt u de verschillende opdrachten volbrengen en de kraak zetten. Stromen de euro’s binnen of wordt u helaas gesnapt door politie, alarmsystemen of de beveiligers in de game.

Vele raadsels komen voorbij waarbij ‘out of the box’ denken zeker nodig is om tot oplossingen te komen. Naast dat dit een spectaculaire game is met fun factor, zit hier ook een diepere laag in. Het gaat namelijk om communiceren met elkaar. Binnen een team is één iemand namelijk de ogen voor de andere teamleden en moeten er linken worden gelegd door een juiste communicatie met elkaar. Achterover hangen is er niet bij. Zeer geschikt als bedrijfsactiviteit of als break tijdens een zware vergadering of presentatie. Tevens kan er voor of na deze VR Game een lunch, driegangen diner, buffet of barbecue worden toegevoegd. Voor meer informatie over dit programma en mogelijkheden neemt u contact met ons op.

Moordspel Moord bij de Maffia

Een moordspel aan tafel waarbij iedereen een alter ego aan gaat nemen! Don Corleone is tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. En, Hij is vermoord! Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie? Aan uw team de taak om samen aan tafel de puzzelstukjes in elkaar te laten vallen de moord op te lossen!

In het plaatsje Corleone op Sicilië viert Don Corleone, de allermachtigste maffialeider, ieder jaar groots zijn verjaardagsfeest. Een traditie waar alle maffiafamilies ook bij zijn uitgenodigd. Even worden dan alle spanningen en vetes aan de kant geschoven. Kosten noch moeite worden gespaard en alles is glitter en glamour. Toch waren er ook dit jaar veel spanningen onderling en liep het verjaardagsfeest minder goed af dan gebruikelijk. Het begon zo gezellig met optredens van Ramazzotti en Bocelli. Maar dan wordt plotseling Don Corleone dood gevonden op het toilet. En, hij blijkt te zijn vermoord! 

Al uw collega’s ontvangen aan het begin van het programma een informatieblad met daarop de rol die u deze avond speelt. Bent u Gigi die als vrouw van de Don achter zijn erfenis aan zit? Speelt u Don Corleone’s grootste concurrent Don Salami die meer macht wil hebben? Of is uw karakter bodycard Massimo die wellicht hele andere motieven heeft om een einde te maken aan het leven van zijn baas? Tijdens dit moordspel komt u (hopelijk) steeds een stapje verder in het vinden van motieven, dader kennis en andere getuigenissen om de zaak rond te maken. Het moordspel zelf is een combinatie van aandachtig luisteren, listen ontrafelen, leugens ontdekken, improviseren, subtiel denkwerk, complotten ontmantelen en escape-achtige opdrachten waardoor telefoons kunnen worden gekraakt en verborgen videobeelden mogelijk opeens zichtbaar worden. Tevens kan er voor, na of tijdens dit moordspel tijd worden ingepland voor een lunch, driegangen diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie over dit programma en de mogelijkheden neemt u contact met ons op.

Training & Communicatie Technieken

Klik op het event voor meer informatie

De kunst van Vragen stellen

Wil je binnen je team meer invloed leren uitoefenen? Valt het gesprek wel eens stil? Worden er onderwerpen vermeden of blijven zaken onder tafel? Gaat er wel eens iemand in het team een gesprek of overleg uit de weg? Dan is deze korte en krachtige clinic over communicatie en leren vragen stellen misschien wel iets voor jullie!

Tijdens deze bijeenkomst van 4 uur maakt het team op een actieve manier kennis met allerlei vormen van vraagstelling. Voorafgaand aan deze clinic vind een intake plaats met een teamvertegenwoordiger om de huidige manier van communiceren in kaart te brengen en vragen die  leven rondom communicatie en samenwerken helder te krijgen. Tijdens de bijeenkomst wordt een korte introductie gegeven op communicatie en vervolgens wordt er op een leuke wijze actief ervaren wat de kracht kan zijn van juist geformuleerde vragen. 

De agenda:

 • Welkom 
 • Korte inleiding over communicatie 
 • Waarvoor stellen we vragen? 
 • Wat is een goede vraag? 
 • Wat zijn er voor soorten vragen? 
 • Hoe stel jij je vragen en wat zijn alternatieven? 

Deelnemers gaan naar huis met een aantal vraagtechnieken  en een stuk bewustzijn over het belang van communicatie.

De zes denkende hoeden van De Bono

Leren je eigen teamoverleg leuker, efficiënter, doelgerichter, inhoudelijker, zakelijker, gezelliger of korter te laten verlopen en er meer uit te halen?  Altijd al gehoopt dat die ene collega de zaak nu eens van een andere kant zou kunnen bekijken?  Of behoefte aan een creatieve brainstorm sessie om nieuwe input te verzamelen voor jullie organisatie? Dan is deze korte en krachtige clinic over beter leren vergaderen of om te oefenen met creatief brainstormen iets voor jullie!

Op een leuke, praktische en humoristische wijze maken de deelnemers kennis met de 6 denkhoeden van Edward De Bono. Aan de hand van een opdracht of  fictieve agenda wordt er kennis gemaakt met lateraal denken. Het is ook mogelijk om deze clinic op basis van een eigen actuele agenda in te richten. Iedere deelnemer wordt uitgedaagd de zaak vanuit diverse invalshoeken te onderzoeken.

Deelnemers gaan naar huis met inzichten rondom de diversiteit aan perspectieven die elke casus nu eenmaal heeft, kunnen hier meer begrip voor opbrengen en weten hoe zij hun eigen wijze van kijken kunnen verbreden.

De Chinese Hoeden Fabriek

Op zoek naar een actieve en leuke manier om het samen over efficiency te hebben? Binnen een korte tijd inzichten en ideeën willen ophalen rondom procesverbetering voor je eigen organisatie? Leren zien en herkennen van verspillingen in werkwijzen? Uitproberen hoe samenwerking ook kan gaan? En dan daarbij ook nog veel lachen? Dan is het spelen van het Chinese Hoeden spel een absolute aanrader. Tijdens deze sessie van 4 uur komen allerlei aspecten van bedrijfsvoering en communicatie aan bod. Om het spel te spelen zijn er minimaal 12 deelnemers nodig. Vanaf 18 deelnemers kan er ook een concurrentie element aan het spel worden toegevoegd, doordat er meerdere teams tegen elkaar gaan spelen. Het maximum aantal deelnemers ligt rond de 50.

Indien gewenst kan het spel gekoppeld worden aan een voor jullie bekende verbetermethodiek zoals Lean, Lean Six Sigma, Scrum of Agile. Een korte introductie en kennismaking met één van deze methodieken behoord ook tot de mogelijkheden. Tijdens het spel kan de focus waar gewenst ook gelegd worden op de wijze van samenwerken en communiceren. Hiervoor worden dan extra kaarten ingezet.

Communiceren over problemen en conflicten

Een training over vechten, vluchten en bevriezen. Deelnemers gaan naar huis met een gezamenlijke taal en een stuk bewustzijn op eigen coping gedrag. Dit draagt bij om het onderling te kunnen hebben over uitdagingen van allerlei aard. Hoe doe jij dat, omgaan met problemen en conflicten? En hoe reageert jouw collega? Wat doe je als het even wat spannender wordt binnen je team of afdeling? En wat zijn alternatieve reacties die je kunt leren inzetten? 

Deze clinic van 4 uur gaat over de verschillende coping stijlen die mensen inzetten als er een uitdaging wordt gepresenteerd of als samenwerken even wat spannender wordt. We gaan op een leuke manier verkennen wat er voor gedragsmogelijkheden zijn, en zien hoe collega’s het eigenlijk aanpakken. 

De agenda

 • Korte toelichting, actief vraag en antwoord met publiek, voorbeelden uit de praktijk ophalen.
 • Tijdens een kop koffie of thee vullen deelnemers een drietal korte vragenlijsten in.
 • Een toelichting op de uitslagen
 • Een coping stijl opstelling 
 • Een wandeling in duo’s waarin deelnemers reflecteren op de inzichten
 • Ook handig voor thuis…..

Presentatie & Inspiratiesessies

Klik op het event voor meer informatie

Yoga en Ontspanningssessie

Een verhelderende ontspanningssessie voor u en uw collega’s op een unieke locatie?  Dat kan met deze yoga sessie, speciaal gericht op de zakelijke markt. Onze yoga docente neemt u mee in de wereld van yoga & ontspanning en dat is totaal niet zweverig! Integendeel, met deze practice krijgt u handige tips van onze docente die u en uw collega’s kunnen toepassen binnen de bedrijfsmuren en in het dagelijks leven. 

Leren ontspannen op de werkvloer!
Hedendaags ervaren veel mensen structureel te veel stress en voelen een grote druk zowel zakelijk als privé. In deze sessie kunnen wij dat niet wegnemen maar wat wel kan is een manier vinden hoe u in lastige situaties de rust kunt vinden waardoor u meer controle krijgt over het lichaam. Onze yoga docente geeft u praktische methodes en tips mee wat u kunt doen bij een stressvol moment en hoe u het beste kunt ontspannen. Onderzoek wijst uit dat yoga stress vermindert en dat de concentratie optimaler wordt. Meer energie en focus in het dagelijks leven, wie wilt dat nou niet? Ervaar met uw collega’s een ontspannen practice, die gedaan wordt in de dagelijkse kleding (u hoeft dus geen sportkleding aan). Alles op een ongedwongen manier aan de vergadertafel en voor iedereen toegankelijk. Tijdens de sessie worden geen moeilijk poses gevraagd, maar gaat om juiste houdingen aan te nemen en toe te passen. Business Yoga en Ontspanning is een leuke sessie om toe te voegen bij een vergadering of meeting op een mooie locatie. Spreekt deze sessie u aan en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden! 

Haka Sessie

De Haka is van oorsprong een ceremoniële dans van de Māori uit Nieuw-Zeeland. De Haka heeft over de gehele wereld een enorme bekendheid gekregen door de uitvoering van de All Blacks (het nationale Rugby team van Nieuw-Zeeland). Beleef nu uw eigen Haka! Samen met onze instructeur gaan u en uw collega’s aan de slag met het uiteindelijke resultaat; Een krachtige en energieke Haka!

Haka maakt uw bedrijf weer energierijk!
Samen gaan u en uw collega’s met onze instructeur aan de slag om een energieke Haka neer te zetten! Toch schuilt er meer achter dan alleen het opvoeren van een Haka. U krijgt meer te weten over de achtergrond en geschiedenis. De insteek van uw organisatie of bedrijf wordt meegenomen in de invulling van de sessie. Hoe kunnen de elementen van Haka worden toegepast in uw team of bedrijf? Tijdens deze sessie komen er ook een aantal uitdagende elementen aanbod waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan het tegenover elkaar zetten van de deelnemers om de ander te imponeren. Vooraf bespreken wij met u de elementen die er in mogen en wat een meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf. Deze Haka sessie is heel geschikt om toe te voegen aan een vergadering, meeting of bedrijfs-/productpresentatie. Beleef zo een complete informatieve en actieve dag samen met uw collega’s of relaties. Spreekt deze sessie u aan en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden!

Mindset Sessie met de Wim Hof Methode

Een op het oog simpele maar doeltreffende sessie! Kunt u innerlijke rust vinden door zich compleet af te sluiten? Of bent u van het eerste de beste geluid direct afgeleid! Dan is deze Mindset sessie volgens de Wim Hof Methode een ideale manier om op ieder moment door juiste technieken de rust te behouden waardoor u en uw collega’s beter bestand zijn tegen stress! 

Unieke ademhaling sessie Hoorn!
De Wim Hof Methode is simpel, maar enorm doeltreffend. De drie pijlers tijdens deze sessie zijn ademhaling, mindset en koud training (ijsbad). Gedurende de sessie neemt onze instructeur u aan de hand mee langs deze drie verschillende pijlers. Wat gebeurd er precies met het lichaam op het moment dat er een stressvolle situatie ontstaat? En hoe kan je hier mee omgaan om dit niet als stress te ervaren? In maar liefst drie uur tijd doorlopen we de training en leert u door onder andere ademhalingsoefeningen rust te ervaren. Met de mindset wordt in uw brein een mooie stilte gecreëerd om beter opgewassen te zijn tegen stress en met de koude training om het lichaam sterker te laten worden! 

Met deze mindset sessie maakt u een betere versie van uzelf die bestand is tegen heftige situaties op bijvoorbeeld de werkvloer. Een unieke manier om samen met collega’s dit te ervaren en als bedrijf zijnde te verbeteren. Uiteraard is deze sessie ook goed te combineren met een brainstorm sessie of een vergadering op een unieke locatie. Spreekt deze sessie u aan en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden!

Out of the Boks – Bokssessie door Esther Schouten

Altijd al eens een paar rake klappen uit willen delen? Dat kan tijdens deze super leuke en inspirerende boks sessie van meervoudig wereldkampioen boksen Esther Schouten. Even lekker ontspannen en alle stress van uw afslaan. Esther haalt u graag “Out of the Boks” uit de rol die u hebt in het dagelijks leven of op de werkvloer! 

Maak kennis met uw primitieve reactie als u die bokshandschoenen aan trekt! Bent u een vechter of duikt u liever weg? Wat voor oerkrachten komen er bij uw collega’s naar boven? En weet u wel het maximale uit het leven of uit uw werk te halen? Deze ludieke boks sessie is de ideale teambuildingsactiviteit om uzelf en elkaar beter te leren kennen. Esther start de sessie met het vertellen over haar strijdt in de ring, maar ook over hoe zij privé heeft moeten strijden. Na de introductie is het tijd om de bokshandschoenen aan te trekken en zal er aan de hand van de volgende onderwerpen de link worden gelegd tussen boksen en een bepaald onderwerp;

 • Grenzen aangeven en grenzen ontdekken!
 • In uw eigen kracht staan!
 • Hoe reageer ik op anderen en hoe reageren anderen op mij?
 • Wat gebeurd er met mij in een spannende situatie?

Uiteraard is het mogelijk om zelf voorafgaand onderwerpen aan te geven die bij uw bedrijf of team beter zouden kunnen passen. Deze onderwerpen neemt Esther mee in het uitzetten van de boks sessie zodat het een op maat gemaakt programma wordt. Beleef een inspirerende en motiverende sessie boksen van deze meervoudig wereldkampioen boksen en verbeter op een unieke manier het teamgevoel binnen uw bedrijf. Spreekt deze sessie u aan en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden!

Top events voorbeelden

 • Expeditie Robinson

  Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Heeft u een echte Robinson Crusoe in zich? Dan is dit ultieme overlevingsspel Expeditie Robinson echt iets voor u! Vandaag gaat u back-to-basic bij verschillende proeven en leert u uw collega’s, vrienden of familie pas echt goed kennen. Een fantastisch programma vol teambuildings activiteiten waarbij het beste team wint. Maar, overleeft u uw eigen eilandraad eigenlijk wel?

 • Hou van Holland Spelshow

  De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven? Dat kan bij het Hou van Holland Spelshow! Zodra het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Wat weet uw team over ons koude kikkerlandje? Kent u de BN-ers? En hoe is uw spelling? We gaan snel van start met de eerste ronde tijdens dit spel.

 • Strand Zeskamp

  King or Queen of the beach! Tijdens deze strand zeskamp bij Oranje Buiten gaat u bepalen wie de ware strandkampioen binnen uw gezelschap is. U doorloopt een parcours van zes verschillende sportieve strandactiviteiten. Maar welk team ontvangt aan het eind van dit programma de titel King of Queen of the beach? Beleef leuke en actieve strandactiviteiten waar u het warme zand gaat zien, voelen en proeven. Dit programma is verder uit te breiden met een heerlijke barbecue bij Oranje!

 • Wipe (f)out

  Een extreem uitje Hoorn met uw collega’s, familie of vrienden! Vandaag rent, springt en vliegt u over de hindernisbanen om de andere teams te verslaan. Een compleet parcours staat hier voor u klaar! Weten u en uw team de verschillende extreme onderdelen af te leggen en de andere team te verslaan tijdens uw eigen versie van deze Wipe (f)Out Stormbaan Run Hoorn? Beleef een middag vol activiteiten bij Marina Kaap Hoorn!