Incentives

Samen met uw collega’s een 2 daags verblijf ergens in Nederland? Of zelfs een compleet weekend weg naar het buitenland? Er zijn uiteenlopende redeneren om samen met uw team of het gehele bedrijf meerdere dagen er even tussenuit te gaan. Product presentatie, nieuwe target voorstellen, internationale business meeting of gewoon samen met collega’s een unieke teambuildingservaring beleven.

Echter behelst de organisatie van een dergelijk groot event als dit nogal wat en kan de tijd die hiervoor intern opgaat wellicht beter worden benut.

Kaap Events neemt daarom deze taak graag waar om de organisatie bij u uit handen te nemen. Voor ons is organiseren van events dagelijks werk en kunnen wij op basis van onze ervaring juiste inschattingen doen in zaken die wel of soms ook niet mogelijk zijn.

Samen met u kijken we naar het doel van uw event (incentive) en proberen we u een zo compleet mogelijk concept neer te leggen. Uiteraard zijn wij tijdens het event zelf ook aanwezig zodat u ontlast en ont zorgt wordt. Op deze wijze scheelt het uw bedrijf intern vele uren uitzoek werk en hebben wij diverse concepten al zelfs op de plank liggen. Samen bundelen we de krachten en nemen wij de taak als organisator waar om uw gezelschap een unieke beleving te laten bezorgen.

Top events voorbeelden

  • Expeditie Robinson

    Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Heeft u een echte Robinson Crusoe in zich? Dan is dit ultieme overlevingsspel Expeditie Robinson echt iets voor u! Vandaag gaat u back-to-basic bij verschillende proeven en leert u uw collega’s, vrienden of familie pas echt goed kennen. Een fantastisch programma vol teambuildings activiteiten waarbij het beste team wint. Maar, overleeft u uw eigen eilandraad eigenlijk wel?

  • Hou van Holland Spelshow

    De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven? Dat kan bij het Hou van Holland Spelshow! Zodra het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Wat weet uw team over ons koude kikkerlandje? Kent u de BN-ers? En hoe is uw spelling? We gaan snel van start met de eerste ronde tijdens dit spel.